ikke så morsomt å komme tilbake på bloggen..

Heisann!
Jeg har ikke blogget på en god stund nå, har hatt en pause og er nå klar til å blogge igjen!
Men det er ikke så koselig å logge inn på blogg.no og få stygge komentarer rett i fleisen når du åpener sien...
Det trekker litt ned på lysten til å fortsette å blogge etter en pause..


 jaja, hvis det er det hun syns så...

men jeg skal prøve å blogge fordeom.,.

18 kommentarer

Ikke bry deg om sånne kommentarer, jeg får også sånne en gang i blant. Er bare til å overser de, så går det over til slutt :)

kirsti :D

10.jul.2011 kl.13:14

Når jeg leste den kommentaren kjente jeg at jeg ble kjempe sint .. for det er kjempefine bilder av deg, så du trenger ikke bry deg om den idiotiske personen som sier sånt : )) heller bry deg om alle de positive kommentarene der folk snakker sant :D

kirsti :D

11.jul.2011 kl.19:48

Ver så snill og drit i dem slemme kommetarene å kom tilbake til bloggen din for dem som vil lese den :D

Astri olea

12.jul.2011 kl.00:19

haha, faen då most dåkk e i høve :') små barn

Herøyfjerdingen:))

13.jul.2011 kl.17:29

Å lol, 'astri olea', du e fan me ein kødd heile j**** de! Fan e probleme dett? Sett over nætt å rakkæ ned på annjer? Kjenn fan me at e bi førbannjæ. E kjenn ikke ho Tea nokko særli godt, men ho verkæ som ei kjæmpegrei å arti jentæ! Å ho e værtfall ikke stygg. Vess du bi så j**** oppgitt over å sjå på annjer sennæ bildæ, slutt no bære å sjå på di! E e sekker på at du e oppgitt førdi du e sjalu. Støttæ de, Tea:)

Astri Olea

14.jul.2011 kl.01:57

haha, om ho vil et oppmøtte ansikt til ansikt, så ska eg møt ho vettu ;) eg e vertfall ikke så feig at eg får andre før å snakk før meg.

15.jul.2011 kl.01:46

haha, lol stygge kjerring! fær å prat mæ ho, ska vi sjå korr mange blåveisæ du fær heim mæ:)

Astri Hansen

15.jul.2011 kl.03:19

nåja.. vi får se på det :)

terese

15.jul.2011 kl.03:26

legger merke til at alt går utover astri olea, kun fordi hun faktisk tør å bruke sin ekte id. men vi er mange som syntes det hun sier stemmer fantastisk. dessuten, bare for å kommentere det siste så må jeg virkelig si at jeg tror astri olea lett greier å vinne over tannpirkertea om hun vil. det er faktisk dere som jør dette til en krangel. hun startet rett og slett bare med å si hva hun mente.

når jeg leser kommentaren ser jo tilogmed jeg at det var ment som hjelp. jeg liker bloggen til tea, men mange av bildene er upassende.

15.jul.2011 kl.22:02

hvis du ikke liker bildene til tea? hvorfor i allverden gidder du å lese bloggen hennes da? kan du ikke bare holde deg unna og drite i å kommentere slikt!! Svar meg på det du! Tea må da få legge ut de bildene hun vil! og om det er noe galt med dem så sier da vell foreldrene hennes ifra at det ikke er bra!! kanskje om du begynner å passe litt mere på deg selv, så kan vi andre heller begynne å passe på oss selv en å støtte Tea!! vi gjør det da vell fordi at hun skal begynne å blogge igjen, og fordi at vi liker bloggen hennes, og henne! Ikke at vi føler at hun må pga dette innlegget. Det er bare så unødvendig med stygge kommentarer! PASS PÅ DEG SELV! Også kan du jo drite i å leke så voksen? "små barn" feiler deg a? du er da ikke noe spesielt eldre en oss andre! noen av oss er kanskje til og med eldre en deg! Innse at slaget er tapt!

Astri olea

15.jul.2011 kl.23:12

jeg taper aldri ;) kanskje jeg er eldre enn dere i hodet da vettu. saken er den at jeg aldri mente å såre tea, eller noen av leserne hennes. ville bare si ifra. når jeg skrev den kommentaren mente jeg ikke bare det innlegget. jeg mente blandt annet bilder av diverse kroppsdeler. men jeg orker ikke sitte å diskutere dette over nett. om tea har noe hun vill sagt, kan hun snakka med meg selv. og for min del kan jeg godt møte henne :) da jeg skrev kommentaren hadde jeg ikke planer om å bli superstjerne på et eget innlegg osv. tea må bare å fortsette å blogge, ville bare si fra og fortelle henne hva jeg mente.

16.jul.2011 kl.22:53

"jeg taper aldri" kødder du med meg? skaff deg et liv!

asme siljee<3

18.jul.2011 kl.14:54

O-M-G du drit på drage du astri olea elr ke faen du heite.. nokkæ a dæ teitaste e ha hørt.. du birde sånn særr ehm.. tja, get a life kanskje:P? jeje, får no bære sjå på korr mange som får et rævvæ dåli bilde av deg xD

EHM, VI E MINNER ENN DEG I HØVE, DAGENS hahahahahahaah, vi e no væffal gammel nokk te å tænk åver at vi ikke rakke ned på folk bære pga di e finar enn åss :)

Astri olea

19.jul.2011 kl.01:17

tea og eg har ordna opp i det her aleina :) dåkk treng ikke bland dåkk vettu :) samme som dåkk sei te meg, må eg bare sei te dåkk: om du ikke lik det du ser, ikke sei det. det kan gjeld kommentara og, snuppa ;)

Julie Waadee

19.jul.2011 kl.10:49

Digge bloggen din Tea!<3 Fortsett å blogg!

kirsti :D

20.jul.2011 kl.03:04

Fortsett å blogg Tea :D

Celine - hverdag og foto

21.jul.2011 kl.23:45

sånne som kommenterer sånn er bare misunnelig eller lignende! ikke bry deg om det, fortsett og blogge :-)

23.jul.2011 kl.15:15

Fortsett å blogg :(

Skriv en ny kommentar

hits