Hekta!

Heisann!
Igår bestemte jeg meg for å starte på noe jeg ALDRI hadde trodd jeg sklle gjøre! Jeg hadde aldri noen planer om å gjøe det heller. Mange andre har gjort det, men har aldri tenkt noe spesielt over det. Jeg har aldri vært den typen liksom. Jeg har tenkt til å lese alle Twilight bøkerne. Det er  sikkert mange av dere som har gjort det, og tenker det er vell ikke noe stor sak. Men for meg er det det. Jeg har dysleksi for de av dere som ikke vet det og har aldri lest en så stor bok før (500 sider eller no) Alltid på skolen når vi skal lese bøker tar jeg en på max 200 sider ikke det en gang, men der er fordi jeg leser veldig sakte og hvis jeg hadde tatt en bok på 500 sider hadde jeg ikke klart å blidt ferdig samtidig som de andre i klassen.

Jeg har sett to av filmene, Twilight og New Moon. Jeg så faktisk New Moon før jeg så først filmen. For tre-fire dager sider så jeg Twilight(den første) og da la jeg merke til at denne har jeg jo sett før, hvertfall deler av den. Jeg trodde jeg aldri hadde sett den. Men det måtte være etter at jeg så New Moon, for det kan jeg huske.

Nå har jeg da startet å lese i den første boka, som jeg har fått låne av Janita♥
Og jeg her helt hekta!  Jeg har alerede lest to kapittel og jeg startet tidlidere i kveld. Jeg måtte bare stoppe før kapittel tre eller så hadde jeg ikke kalart å stoppe får jeg var ferdig med det kapittlet, fordi jeg skal snart treffe Nina!Haha, dypt konsentrert!
kose meg med litt kakao♥

..åså lese enda mer!

Søt kopp da♥

Namm, elsker kakao♥

Koselig å sitte inne å lese når det ikke er så fint vær ute, mye bedre enn å se på tv da!

Har du lest Twilight bøkerne? 

6 kommentarer

kirsti :D

27.jul.2011 kl.22:29

Boka du les e film verson : p

helene simensen

27.jul.2011 kl.22:44

elsker twilight!:)

27.jul.2011 kl.23:27

ehm.. kirsti? det er pocketversonen av boka! ikke filmversonen! lol xD

Btw: vet hvordan det er! ble sånn når jeg leste bøkene også!! begynte faktisk på nytt for noen dager siden, og det ble sånn denne gangen også! klarte bare ikke å legge fra meg boka! ;o de er rett og slett underverker alle sammen!! <3

kirsti :D

02.aug.2011 kl.15:56

men æ fikk nu beskjed om at den va filmverson xp

kanksje det va deen person som sa det tel mæ som trudde det då ..

har samme boka bare med anna forside å sånt då :p

04.aug.2011 kl.00:48

gidder ikke krangle.. men synes det er litt lame av deg å skylde på noen andre!

Og uansett om det var den andre personen som sa det, så er det litt teit av deg å skrive i kommentaren som om du er fullstendig klar over at det du sier er rett!!

Jeg sier ikke at noe av det jeg sier nå stemmer, det er bare mine teorier og meninger! ;)

04.aug.2011 kl.00:51

så du fikk beskjed? var det sjefen din eller noe som ga deg den beskjeden da eller??

sårry, vet at det er teit av meg å si dette.. men måtte bare få det ut :s

Skriv en ny kommentar

hits